12.3.2015

Blogini Pinterestissä

Kauniiden kuvien loputon virta. Inspiraation ja ideoiden aarreaitta. Sellainen on Pinterest, ja siellä on minunkin blogini jo jonkin aikaa ollut. Tervetuloa seuraamaan blogiani siis myös Pinterestiin!


Kun tuonne Pinterestin ihmeelliseen maailmaan eksyy, niin siellä saa helposti sujumaan hetken jos toisenkin. Tiedättehän - pinnaat yhden ihanan kuvan, näytölle lävähtää kymmenittäin muita upeita kuvia... loputon inspiraation lähde! Ja älyluurin sovelluksella on Pinterestin käyttäminen vielä älyhelppoa. :)

Omalle unelmakodin sisustukselle on helppo vetää suuntaviivat Pinterestissä. Sellainen nykyajan leikekirjahan se on. Silti olen ihan tosissani miettinyt, että joku päivä vielä rupeaisin selättämään kotiin kertyneitä sisustuslehtipinoja säilömällä parhaita paloja perinteiseen leikekirjaan... saas nähdä miten sen projektin käy. Sitä odotellessa - pinnailemisiin!

Oletko sinäkin Pinterestin pauloissa?

1 kommentti:

  1. Aivan ihana blogi sinulla! Kauniita juttuja.. Tulen taas seuraamaan.. ♥ Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
    Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Ihanaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!