15.2.2014

Mukiinmenevä viikonloppu

Heippa! Viikonloppu aah... tiedossa hyvää ruokaa, kulttuurinautintoja musiikin muodossa ja olympialaisia. Olen intohimoinen penkkiurheilija ja seuraan isojen kisojen aikaan lähes kaiken mitä seurattavissa on. Urheilu tarjoaa huikeaa draamaa ja suuria tunteita, kirveleviä pettymyksiä ja riemukkaita voittoja - kuin elämä itse.

Ja kun viikonloppu kerran on, pääsee aamukahvipöytään rakkaimmat mukit. Arkiaamujen kiireessä ryystän sumpit simppelistä perusmukista, mutta viikonloppuaamuina kaivan kaapista ne kauneimmat ja kivoimmat yksilöt.


Suosikkeihini kuuluu muun muassa tämä äidiltäni lahjaksi saamani persoonallinen muki. Ihana kisuli mustavalkoisessa kuosissa saa hyvälle tuulelle ja siivittää mukavasti viikonlopun viettoon. 

Olenko ihan hassu vai onko siellä muitakin, jotka valitsevat kahvikupin fiiliksen ja päivän mukaan?

Rentouttavaa viikonloppua juuri sinulle!

Kahviterkuin,

4 kommenttia:

 1. Täällä ilmoittautuu yksi fiilistelijä, jolle myöskin kahvikuppi on tärkeä juttu! Jos päivä alkaa "mitäänsanomattomasti" kaivetaan usein se tylsin ja yleensä yksivärinen kuppi esille. Iloisena aamuna huomaan kuitenkin nappaavani välittömästi jonkin värikkään ja usein sellaisen, jossa on jokin juju. En tiedä mikä siinä on, mutta sillä vaan on merkitystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! En tiedä pitäisikö välillä piristää arkea niillä kivoimmilla mukeilla, mutta se tuntuisi "tuhlaukselta", kun arkiaamut ovat niin kiireisiä. Viikonlopun pitkien aamujen ihanuutta haluaa vielä korostaa mukivalinnalla. :)

   Poista
 2. Kotona keittelen kahvia vain viikonloppuisin, käytössä on kahdet erilaiset dinermukit kahdelta Amerikan matkalta sekä edesmenneeltä rakkaalta ystävältä saadut mukit. Kaikki muistoja tuovia omalla tavallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukit ja muutkin esineet saavat ihan uuden merkityksen silloin, jos niihin liittyy muistoja esim. juuri matkoista tai varsinkin rakkaista ihmisistä. <3

   Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!