22.9.2014

Himotuksen kohde: Jakkara

Olen jo pidemmän aikaa himoinnut kotiimme tietynlaista jakkaraa. Tai jos tilaa riittäisi, niin miksei vaikka kokonaista penkkiä. Puista tai mustaa, saisi olla vähän kulunutkin, luonteikas.

Himon turhamaisuutta kuvannee se, että minulla ei ole jakkaralle sopivaa paikkaa mietittynä eikä oikein käyttätarkoitustakaan (tosin eihän kaikella kauniilla pidä olla käyttätarkoitusta, pitääkö?) Tai no, vähän olen mallaillut, että jakkara voisi olla eteiskäytävällä, lasitetulla parvekkeella tai, materiaalin kestävyydestä riippuen, kylpyhuoneessa.

Jokin näistä jakkaroista* voisi saada meiltä hyvän kodin:
 Näistä neljästä lähimpänä mielikuviani the jakkarasta ovat numerot 1 ja 2.

Luulenpa, että jakkarahimotukseni on saanut alkunsa tästä Pinterestin syövereistä löytyneestä kuvasta:


Eli jos löydän sopivan jakkaran tai penkin, enää tarvitsee hankkia oliivipuu ja punoskori, pari isoa lyhtyä, harmaa seinä ja harmaa talja. Eivät tule halvaksi nämä himotuksen kohteet!

Haaveillen,

* Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Kauniille tavaroille ei todellakaan tarvitse olla paikkaa valmiiksi mietittynä. Kaikki kaunis löytää varmasti tiensä aitiopaikalle. :) Tuo alin kuva on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Jos jakkara meille päätyisi, niin kyllä sille paikka löytyisi! :)

   Poista
 2. Kyllä kaunis ja klassinen tavara aina paikkansa löytää, jos ei maku ihan kuukausittain muutu :)
  Pentikillä on tuollainen 1. jakkaran tyylinen jakkara kahdessa eri pituudessa, meillä on se lyhyempi. Haluaisin myös Pirkka -takkajakkaran ja mieheni ei voi ymmärtää miksi Artekin jakkaroita pitää olla ympäri kämppää kun niillä ei edes päivittäin istuta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai pitääkö jakkaroilla istuakin? ;) Se on muuten jännä, että kun jotain haluaisi - jakkaran, ruskeat saappaat, tietyn hiusvärin - niin sitten juuri niitä näkee koko ajan joka paikassa. Nytkin olen bongaillut jakkaroita vähän sieltä sun täältä.

   Poista
 3. Jakkarat on ihania!!! Oma suosikkini on tuo numero 4:) Kaunis inspiraatiokuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapiovaaran jakkara on kyllä kaunis, vähän erilainen kuin nuo muut. Ja inspiskuva on <3

   Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!