4.6.2013

Sisustuksen aarteet

Kaunis ja mielenkiintoinen sisustus voi syntyä monista elementeistä: design-huonekaluista, Ikean tuotteista, kirpputoreilta löydetyistä vanhoista tavaroista.

Tykkään yhdistellä sisustuksessa uutta ja vanhaa; se tuo kotiin kerroksellisuutta, luonnetta ja tarinoita. Ja vaikka kuinka haaveilisin design-tuotteista, huomaan silti, että usein juuri vanhat esineet ovat minulle niitä rakkaimpia.

Esimerkkinä ihanat pinnatuolit:


Perin omani isoäidiltäni, ja tuolit palvelivat minua läpi vuosien tärkeinä käyttöesineinä. Näillä tuoleilla istuen on siemailtu boolia tupareissa, hotkaistu aamupalaa ennen luennoille lähtemistä, päntätty tenttikirjoja, syöty sushia, nautittu illallisia - ja aikoinaan tietysti juotu pullakahvit isoäidin kotona.

Tuolit olivat alunperin kirkkaan keltaiset, ja maalasin ne aika pian valkoisiksi. Äskettäin yksi tuoleista on saanut pintaansa kiiltävän mustan maalin.

Ruokapöydän ympärille on hankittu modernimmat tuolit, ja nämä retroaarteet ovat päässeet elämään kolmatta elämäänsä sisustuselementteinä. Yksi toimii kukkatasona parvekkeella, toinen sisustuskirjojen hyllynä ja kolmas miehen yöpöytänä. Neljäs odottaa vielä inspiraatiota.

Pinnatuolit ovat kauniit, ne tuovat mieleen muistoja, niillä on tarina. Tuolit ovat minulle kovin rakkaat. Ei siis ihme, että yksi niistä pääsi uudenuutukaisen blogini banneriinkin.

Aarteistaan onnellisena,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!