30.7.2013

La cuisine francaise

Auringonkukka- ja laventelipeltoja, viiniviljelmiä ja unikkoja, aurinkoa ja ajan patinoimia vanhojen kaupunkien kujia. Näitä ja paljon muuta saa elämysreppuun, kun lähtee reissaamaan Ranskaan.

Kerroin taannoin Ranskan-matkan suunnitelmista ja odotuksista, ja näin jälkikäteen voin onnellisena todeta, että matka täytti kaikki haaveet ja enemmänkin. Ihanaa oli!

Reissusta riittää kuvia ja kerrottavaa, mutta aloitetaan maailmankuulusta ranskalaisesta keittiöstä. Pidemmittä puheitta, tässä kuvallinen kattaus herkkuja, joita pääsimme matkan aikana maistelemaan. Bon appetit!
Arvatkaa tuliko nälkä ja vähän janokin näitä kuvia katsellessa? Kiitos Ranska, voit kertoa kokille terveisiä, että ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. ;)


Vesi kielellä,

8 kommenttia:

 1. Oi mitä herkkukuvia, onneksi ehdin juuri syödä, mutta tuollainen jälkkäri tekisi hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyviä herkkuja, niin alku-, pää- kuin jälkiruoatkin. :)

   Poista
 2. Vitsit, miten upeita ruokakuvia täällä sun blogissa on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanista herkuista kelpaa ottaa kuvia. :)

   Poista
 3. Heh, arvaa tuliko kanssa nälkä näitä kuvia selaillessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tuli! Oli melkoisia herkkuja. :)
   Ja jos sattuisit tämän vastauksen vielä näkemään, niin pahoittelut myöhäisestä vastauksesta, kommenttisi oli piilotellut roskapostien joukossa. :/

   Poista
 4. Voi nam mitä herkkuja! Ranskalainen keittiö oli kyllä ihana, nautiskelimme paljon (liikaa) hyvää ruokaa omalla reissullamme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että ruoka oli kyllä erinomaisen hyvää. Yhdessä ainoassa ravintolassa tuli pettymys, muuten oli kaikki so delicious! :)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!