23.12.2013

Lahja itselleniJoulu on antamisen aikaa. Rakkaille ja läheisille hankitaan lahjoja, hyväntekeväisyyteen tehdään lahjoituksia, töissä kollegoita ja yhteistyökumppaneita muistetaan pienin lahjoin.

Joskus on hyvä muistaa myös itseä. Ja jos on sitä varten olemassa oikein vuoden verran jemmattu lahjakortti, on itsensä muistaminen entistä helpompaa.

Lahjakortit ovat hyviä lahjaideoita varsinkin aikuisille, joilla tuntuu olevan jo kaikki tarpeellinen. Mutta mikä siinä on, että niitä lahjakortteja ei aina muista käyttää ennen kuin vasta loppumetreillä? Sain viime jouluna lahjaksi lahjakortin Stockmannille, ja hyvissä ajoin viime viikolla kävin lahjakortin hyödyntämässä. ;)

Vaikka hieman viime metreille meni, ei lahjakortin kohdetta ollut ollenkaan vaikea löytää. Olen jo jonkin aikaa himoinnut Marimekon Siirtolapuutarha-astioita, ja nyt päätin palkita itseni kiireisen syksyn jälkeen - meille kotiutui kaksi Oiva/Siirtolapuutarha-lautasta ja -kahvikuppia. Ne pääsivät heti hyvään käyttöön, kun leivoin ja koristelin satsin pipareita. Voi miten osaavatkin astiat olla kauniita!

Lisäksi hankin samaan syssyyn Marimekon Puutarhurin parhaat -patakintaan ja -pannulapun. Syksyllä Habitare-messuilta ostettu Polkka Jamin keittiöpyyhe söpöstelee pinkkinä kilpaa pipareiden kanssa.

Näistä materiaalisista ihanuuksista huolimatta paras asia, jonka voin itselleni tänä jouluna antaa, on aika - sellainen liikaa aikatauluttamaton, ollaan vaan ja hengaillaan, otetaan vielä pari konvehtia ja vetelehditään pyjamissa -tyyppinen aika.


Yksi yötä jouluun on...

2 kommenttia:

  1. Ihana lahja itselle♡ Mä oon monta kertaa haaveillut noista Siirtolapuutarha-astioista, ne on ihan älyttömän kauniita kyllä! Yksi muki meiltä tosin jo löytyy, mutta lisää tekisi mieli saada:) Ehkä joskus:) Kaunista joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä pitää lahjoa itseäänkin. :) Nuo ovat kauniita, toivottavasti saat omasi! Ihanaa joulua! :)

      Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!