16.12.2013

Joulutunnelmia blogitauon jälkeen

Heissan - pitkästä aikaa!

Täysin suunnittelematon ja aivan liian pitkä blogitauko on takana. Tuntuu kuin olisin ollut poissa ikuisuuden. Olisi ihana sanoa, että jouluvalmistelut ovat pitäneet kiireisenä, mutta totuus on se, että työt ovat vieneet mehut. Osasin kyllä aavistella, että loppuvuosi tulisi olemaan töissä kiireinen. Enpä olisi kuitenkaan arvannut, että se ihan näin ajan ja jaksamisen vievää tulisi olemaan. Vielä kun olen onnistunut buukkaamaan kaikki viikonloputkin täyteen menoja, niin en ole yksinkertaisesti ehtinyt blogistaniassa aikaa viettää. Kaiken kiireen päälle - tai ehkä juuri sen vuoksi - onnistuin vielä saamaan inhottavan flunssan.

Mutta nyt vihdoinkin ehdin hetkeksi tämän hunningolle jääneen blogin pariin. Miten tämä tuntuukin pitkän tauon jälkeen niin kankealta... tänne oli kai tarkoitus tuottaa jokseenkin luettavaa tekstiä ja jotakuinkin katselukelpoisia kuvia? ;)
En ole mikään superhyperjoulukoristelijaihminen, mutta aina sitä jotain jouluista tulee laitettua kotiin. Uusimpia hankintoja ovat Granitin joulutähdet ikkunoissa sekä Pinosta mukaan tarttuneet valkoiset pallovalot. Olen mallannut niitä vähän sinne sun tänne, ja ainakin toistaiseksi parkkeerasin pallovalot keittiön pöydälle yhdessä L:A Bruketin joulukynttilän kanssa. Joulukynttilän tuoksu on mieto ja miellyttävä, vaikka tällä hetkellä en dosin idde haidda juuri midään.

Myös hyasintteja nappasin ruokakaupasta mukaan. Otin hyasintit pois niiden alkuperäisestä suojaruukusta ja laitoin ne mummin vanhaan emalikulhoon. Kulhon ja mullan väliin jäi ruma kuilu, jonka täytin valkoisella pakkauspaperilla ja kietaisin vielä ympärille juuttinarua. Näyttää heti paljon kivemmalta. Myös keittiön liitutaulu on saanut jouluisemman ilmeen.

Semmoista tänne. Kiirettä, pieniä jouluvalmisteluja ja tukkoista päätä. Täytyy sanoa, että tällä kertaa joululomanen ja sen myötä paikalleen rauhoittuminen tulee enemmän kuin tarpeeseen. Ja toivon mukaan ehdin jatkossa taas bloggailla hieman useammin!

Mitäs teille kuuluu? Onko loppuvuosi kiireinen vai joko helpottaa?


Jaksaa, jaksaa,

10 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin :) Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Johanna! On näköjään niin kiirus ettei meinaa ehtiä kommentteihinkaan vastata, mutta onneksi tulee joulu ja rauhoittuminen. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia olet ottanut :)
  Täällä sama juttu -työkiireet vievät mehut. Onneksi työni on kuitenkin ihanaa -kiireestä huolimatta.
  Mukavaa joulun odotusta
  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Tavallaan nautin myös kiireestä, liian hidas työtahti ei minulle sopisikaan. Mutta lepoakin tarvitaan, joulutauko tulee nyt todella tarpeeseen. Ihanaa joulua sinulle! :)

   Poista
 3. Tervetuloa takaisin :) Ihania kuvia olet ottanut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Johanna! Nämä toivotukset lämmittävät mieltä. :) Kaunista joulua!

   Poista
 4. Kiirusta täällä myös pitää. Aina joka vuosi sama juttu, mutta ei se paljoa haittaa. :)
  Tuleepahan nopeammin joulu. :D
  Tervetuloa takaisin blogitauon jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppuvuosi on varmasti monilla kiireistä aikaa. Ei pitäisi ottaa turhaa stressiä, mutta joskus kiirettä on vaan liikaa. Kiitos, kiva olla takaisin! Vaikka vielä tämä bloggaustahti onkin vähän verkkaista... Noh, ensi vuonna sitten taas enemmän stooria! :)

   Poista
 5. Kiva, kun palailit pienen tauon jälkeen:)! Kiire on kyllä kurja juttu, mutta monesti välttämätön paha. Rauhallista joulunodotusta toivottelen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee, joskus vaan kiireinen jakso tulee eikä sille voi mitään. Onneksi ei ihan samanlaista hulabaloota ole aina! Ihanaa ja rauhallista joulun aikaa teidän perheelle Viivi! :)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!