25.11.2013

Maanantain kotoilut

Kun tekee viikonlopuksi hyviä hankintoja, niistä riittää ripaus nautintoa myös maanantai-illaksi.

Maljakossa kukkia, lasissa espanjalaista punaviiniä, lautasella kuminagoudaa. Ulkona on yhtäkkiä pakkasasteita (miten ne ensimmäiset muutamat pakkasasteet tuntuvatkin aina niin hirveän kylmiltä), ja maanantai yrittää uhitella ankeudellaan. Mutta kotona on lämmin ja hyvä olla. Me <3 koti.


Mitäs teille kuuluu? Onko kotona sitä mukavampi olla mitä kylmempää ja pimeämpää ulkona on?

Hyvää uutta viikkoa kuomat!

8 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat maanantaiankeuden karkotuskeinot♡ Mä kanssa viihdyn kotona hyvin ja ehkä vielä entistäkin paremmin kun syksy ja talvi saapuvat:) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä sitä huitelee jatkuvasti jossain, mutta pimeänä ja kylmänä vuodenaikana on mukava kääriytyä kodin lämpöön. :) Mukavaa viikonloppua Viivi!

   Poista
 2. Kaunis tunnelma välittyy kuvista. Kyllähän sitä kotona viihtyy entistä paremmin, mitä kylmempää ja pimeämpää on.

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmalliset kuvat.
  Minä nautin kylmistä päivistä JOS paistaa aurinko. Kylmää & märkää - pysyisin mieluummin sohvannurkassa villasukat jalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! :) Totta tuokin, jos on aurinkoinen sää ja lumiset maisemat, niin onhan se kieltämättä kaunista. Nyt marraskuussa on vaan enempi ollut tuota kylmä-märkä-pimeä-osastoa.

   Poista
 4. Kyllä vain, ihan mun lempivuodenaikaa tämä loppusyksy ja sydäntalvi. Mitä pimeämpää ja kylmempää, sen mukavampi on käpertyä kotiin nautiskelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla taas ehdoton suosikki on kesä - vaikka silloin taas tulee vietettyä paljon vähemmän aikaa kotosalla. Vaikka kotona onkin ihan kiva hengailla. :)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!