22.1.2014

Herkistelyä makkarissa

Jostain sisustusoppaasta olen joskus lukenut, että makuuhuoneessa yöpöytien tulisi olla samanlaisia, siis parivaljakko. Mutta säännöthän on tehty rikottaviksi? Minun yöpöytänäni toimii mummin vanha lipasto, jonka olen maalannut läpikuultavan valkoiseksi yli kymmenen vuotta sitten muuttaessani ensimmäiseen opiskelijayksiööni. Miehen yöpöytänä puolestaan toimii vanha pinnatuoli. Siis olenhan jo maininnut, miten paljon tykkään vanhojen esineiden yhdistämisestä modernihkoon sisustukseen?

Yöpöytälipasto on myös siitä kiva, että sen päälle voi tehdä erilaisia asetelmia. Viime syksystä saakka yöuniani on valvonut Hagedornhagenin perhosjuliste, jonka hankin lähes lempisisustuskaupakseni nousseesta Nougatista. Perhoselle pitävät seuraa ystävältä lahjaksi saatu &-merkki, tuikkuteline ja kirpparilta löytynyt lasipullo. Siihen tuikkasin yhden jo parhaan päivänsä nähneen ruusun.

Vähän on jo ehkä turhankin herkkä ja romanttinen yhteisvaikutelma, mutta kyllä tykkään silti. Ankaran talven keskelle herkkää vaaleutta!

Blogistaniassa taas,

4 kommenttia:

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!