30.1.2014

Tyynyjä, lisää mustavalkoisia tyynyjä!

En ole poikkeus useimpiin muihin sisustajiin verrattuna siinä, että rakastan koristetyynyjä. Tosin erään ystäväni miehen mielestä koristetyynyjä, vaatteita sun muita materialistisia juttuja ei voi rakastaa - ihmisiä rakastetaan. Mutta kyllä me naiset tiedetään, että koristetyynyjäkin voi rakastaa, omalla tavallaan! ;)

Sivupoluilta takaisin asiaan eli niihin tyynyihin. Niissä(kin) meillä mennään tällä hetkellä melko mustavalkoisella linjalla. Kertokoot kuvat puolestaan:
Mutta ei niin monta mustavalkoista koristetyynyä, etteikö muutama mahtuisi vielä joukkoon (mieheni saattaa olla tästä tosin eri mieltä). Voisin kuvitella kotiimme esimerkiksi joitakin näistä ihanuuksista:


Graafisuutta ja pallokuviota!
Fasett, Spira; kuva domdom ja Pienet kivet, Marimekko; kuva Finnish Design Shop


Hevostytölle heppoja!
Horse close-up ja Icelandic Horses, kuvat By Nord


Kotimaista laatua!
Seitti, 1x2; kuva 1x2 ja Yö metsässä, Saana ja Olli; kuva domdom


Tässä vain muutamia mainitakseni... oih tyynyt, nuo sisustuskuumeen pienet suuret ensiapulääkkeet!

Minkä tai mitkä näistä tyynyistä huolisit omaan kotiisi? Tai onko joku näistä tyynyistä kenties jo saanut kodin luotasi?

Kohta painuu pää tyynyyn,

12 kommenttia:

 1. Kaikki ihania! Sohvalta löytyy Marimekon kivet ja tuo sama Ikean mustavalkoinen, joka sinulla ensimmäisessä kuvassa pilkistää alimmaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, kaikki on ihania! Harmi että ehkä ihan kaikkia ei voi hankkia... ehkä... :)

   Poista
 2. Naiset ja koristetyynyt muistuttaa mua AINA yhdestä Huonosti käyttäytyvät miehet -jaksosta, jossa miehet pohtii kuinka elo muuttuu jos muuttaa naisen kanssa yhteen. Ja yksi suurimmista muutoksista on se, että sohva täyttyy koristetyynyistä (http://youtu.be/B8W0Wkk2ca0)! :D

  Mä en ole (ainakaan vielä) kovin ihastunut noihin eläinprintteihin, mutta mustavalkoista printtiä löytyy meidänkin sohvalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa!! :D Vaikka se ehkä vähän kliseistä onkin, niin kyllä miesten ja naisten suhde koristetyynyihin noin niin kuin yleisesti ottaen tuntuu olevan aika erilainen. :)

   Poista
 3. Aivan ihania tyynyjä! Ja niitähän ei voi koskaan olla liikaan (miehet ei vaan tätä asiaa ole vielä ymmärtäneet, hehee):) Oma suosikkini on tuo Seitti-tyyny, sen haluaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kyllä ovat! Tuo Seitti-tyyny on tosi kaunis, saa nähdä löytääkö se joskus tiensä meille. :)

   Poista
 4. Ihania tyynyjä. Eniten himottaisi saanan ja ollin tyynyt ja 1x2 tyynyt. Ja kyllä, tyynyjä voi rakastaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saanan ja Ollin mallistoista löytyy kaikkea mieletöntä. Meillä on ennestään tuolla kuvassakin vilahtava Maailman synty -tyyny ja tykkään siitä tosi paljon! Tai siis itse asiassa rakastan sitä! :)

   Poista
 5. Tosi kauniita tyynyjä :) Jotenkin nuo kaikki tyynyt vain ovat niin puoleensa vetäviä. Niitä tulee aina hankittua :) Eikä ne miehet vaan ymmärrä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyillä on helppo vaihtaa vähän ilmettä tai värimaailmaa tai muuten vaan tyydyttää sisustushimoa. Ja sitten kun vielä markkinoilla on näin ihania tyynyjä, niin eihän niitä voi olla välillä hankkimatta lisää... :)

   Poista
 6. Liputan noille kaikille oikeastaan - I H A N I A ! Ja tosi kiva blogi, onneksi tuli tänne löydettyä! :)

  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne! Ihana blogi sinullakin ja kauniita kuvia, klikkailin lukijaksi! :)

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!