16.11.2014

Parvekkeen facelift

Tänään taivaalla näkyi erikoinen valoilmiö. Sen inspiroimana aloin aamupalan jälkeen touhuta täynnä tarmoa - oi kiitos aurinko!

Pyykkikone laulamaan ja parvekkeen kimppuun. Parvekkeellemme on syksyn aikana salakavalasti kerääntynyt sinne kuulumatonta tavaraa ja myös hieman liikaa erilaisia lyhtyjä ja tuikkukuppeja. Ai voiko niitä olla liikaa? No, näköjään voi.
Tein pientä karsintaa ja lisäksi järjestelin uudelleen kotoa jo valmiiksi löytyviä tavaroita. Storsele-tuolien kaverina aiemmin ollut puulaatikko siirtyi parvekkeen toiseen laitaan divaanin viereen. Tyynyralliakin harrastin; Annon kaksi tyynynpäällistä sekä Kaunisteen suloinen Sokeri-tyynynpäällinen ovat uudehkoja hankintoja, mutta ehtineet jo majailla jonkin aikaa olohuoneessa. Nyt ne siirtyivät parvekkeelle.


Lisäksi virittelin paikoilleen Granitista hankkimani valosarjan. Ja mikäs se siellä pilkistää - kyllä vain, blogipaperipussi. ;)

Olen oikein tyytyväinen uutta ja ryhdikkäämpää ilmettä saaneeseen parvekkeeseen. Kiitos lisää aurinkoisia sunnuntaipäiviä!

Miten sinun viikonloppusi on mennyt? Joko valosarjat on viritelty nujertamaan pimeää kautta?


Sisustussunnuntaiterkuin,

8 kommenttia:

 1. Onpas kaunista�� tuossa sitä kelpaa istua höyryävä glögimuki kädessä ja nauttia hetkestä... Terkuin, sisustussiskosi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sisustussiskosein. <3 Tuo mielikuva kuulostaa ihanalta... :)

   Poista
 2. Tosi kaunista ja valoisaa! Minunkin pitäisi laittaa parveke talvikuosiin, ts. tekstiilit ajattelin laittaa kosteudelta suojaan. Eipä tuolla parvekeella enää tule vietettyä aikaa, joten askeettinen ilme ei haittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on parvekkeella lämpölamput, mutta aika harvoin niitä tulee käytettyä. Eli eihän tuolla periaatteessa talvella paljon aikaa vietä, mutta kiva sitä on silti sisustella. :)

   Poista
 3. Todella ihanan näköistä. Parveketta kannattaa todellakin sisustaa, koska se on lisähuone joka näkyy sisätiloihinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Meillä parveke näkyy suoraan olohuone-avokeittiöstä, joten ihan kiva että sekin tila on sisustettu. Niin ja kiitos. :)

   Poista
 4. Mielettömän tunnelmallinen tila! Ja valojuovan näkeminen sai tässä pimeydessä melkein parahtamaan. Kaunista on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista kommentista! Kyllä on luonnonvalo näinä päivinä harvinainen luonnonvara, onneksi on noita valosarjoja. :)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!