23.11.2014

Tuoksuvaa puhtautta

Mitenköhän paljon sitä käyttääkään viikossa ja kuukaudessa ja vuodessa aikaa pakollisiin kotitöihin? Ihan tilastollista faktaakin asiasta lienee olemassa, mutta ihan  näppituntumalla pystyy sanomaan: paljon.

Kun näitä pakollisia kotihommia kerran on tehtävä, miksi ei touhusta tekisi vähän miellyttävämpää - esimerkiksi hyväntuoksuisilla puhdistusaineilla!


Tiskipöytämme vakiovarusteisiin on jo jonkin aikaa kuuluneet nämä kaksi putelia; L:A Bruketin sitruunaruoho-rosmariini-tiskiaine sekä kotimainen Mummi ja minä -sarjan Lakritsipommi-puhdistussuihke.

Vaikka tiskikone hoitaa isot tiskit, aina jää myös kattilaa ja tiskikonearkaa kahvikuppia tiskattavaksi. Käsitiski on oikeasti hauskempaa, kun keittiöön leviää ihanan raikas tuoksu.

Ja sitten tuo puhdistussuihke; puhdasta jälkeä JA lakritsin tuoksua - uulalaa! Hajusteherkille nämä varmasti eivät sovi, mutta minä tykkään.


Tuotteet ovat myös ekologisia, eikä niihin ole lisätty keinotekoisia hajusteaineita. Eikä esteetikko tietysti pistä pahakseen myöskään pullojen ulkonäköä; graafisuutta, mustavalkoisuutta.

Puteleiden alla olevan marmorisen tason ostin syksyllä sisustusbloggaajien kirpputorilta parilla eurolla. Se on oikeasti jonkinlainen juustoleikkuri.

Mitäs muita hyvältä tuoksuvia puhdistusaineita on olemassa, onko teillä suosikkeja? Voisin mielelläni laajentaa tuoksurepertuaaria muuhunkin kodin siivoukseen.


Mukavaa alkavaa viikkoa!

* Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!