18.12.2014

Uusi tapetti ja joulutähti

Maailma valmiiksi ennen joulua. Se tuntuu olevan taas meininki ennen kuin voi rauhassa laskeutua joulun viettoon. Vai onko se kiire vain oman pään sisällä?

Niin kiire ei voi kuitenkaan koskaan olla, etteikö pieniä tunnelmavalovirityksiä ehtisi kotiin laittaa. Joulu näkyy meillä sisustuksessa pieninä paloina siellä täällä. Tästä esimerkkinä joulutähdet, jotka hankin viime joulun alla Granitista. Toinen koristaa makuuhuoneen ikkunaa, toinen puolestaan loistaa olohuoneessa.


Joulutähden lisäksi makuuhuoneessa on jotain pysyvämpää uutta. Nimittäin uusi tapetti! Te sisustuksen ystävät varmasti tunnistatte makkarimme uuden kaunistuksen.

Haaveilin Cole & Sonin Woods-klassikkotapetista pitkään, ja siinä se nyt on. Tai on ollut itse asiassa alkusyksystä asti, mutta ei ole ehtinyt tänne blogiin asti aiemmin. Blogeja seuraamalla tuntuu, että Woods vilahtaa joka toisessa kodissa. Mutta siitä viis, se on niin upea tapetti, että minä halusin halusin halusin sitä omaankin kotiini! Ja voi kyllä, se on niin kaunis. Olisi ollut tyhmää jättää se hankkimatta vain siksi, että moni muukin sattuu siitä tykkäämään. Samaa pohti aikoinaan myös Tuija.Woodsin kanssa sopii hyvin yhteen mummin vanha, mustaksi maalaamani pinnatuoli sekä Harri Koskisen suunnittelema Block-lamppu. Sekin on syksyn uutta satoa kotimme sisustusrintamalla, Vepsäläisen tarjouksesta bongattu.


Metsän siimekseen, joulutähden alle on hyvä nukahtaa ennen uutta kiireistä päivää... siispä nukkumaan!

4 kommenttia:

 1. Ihana tapetti - olen ihaillut sitä jo vuosia <3
  Mukavaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella kaunis tapetti, ei turhaan ole klassikon asemaan päässyt. Upeaa uutta vuotta, Sanna!

   Poista
 2. Ihanan näköistä, hyvää joulua!

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!