17.8.2013

Ihaninta on nytKeittiön liitutaulussa luki vielä pari viikkoa loman loppumisen jälkeen "Ihanaa kesälomaa!" Lopulta oli uskottava, että kesäloma on ihan oikeasti ohi ja keksittävä liitutaululle uutta sisältöä. Tosin Granitin liitutaulutarrakin oli sitä mieltä, että ihanasta kesälomasta on vaikea päästää irti, sillä teksti ei meinannut enää irrota. Jälkiä ei kauempaa katsoen huomaa, mutta kuten kuvistaa näkyy, pienet jäljet menneestä ovat näkyvissä. Se lienee sitä elämän kerroksellisuutta. ;)

Jatketaan ihana-linjalla: Ihaninta on nyt. Sen kun muistaisi ja jaksaisi pitää mielessä. Kun perusasiat ovat kunnossa, itsellä ja läheisillä on kaikki hyvin ja elämässä on paljon hyvyyttä ja kauneutta, voisiko mikään olla ihaninta kuin juuri nyt!

 Nick Brandt

Helmut Newton

Kokosin taululle muutamia kauniita kortteja. Kesällä Pariisista tarttui matkaan kortti Tuileries´n puistossa istuvasta pariskunnasta vuodelta 1945. Muut kortit ovat valokuvataiteen museo Fotografiskasta Tukholmasta. Fotografiskassa on parhaillaan maailmankuulun valokuvaajan Helmut Newtonin näyttely. Suosittelen, tämä niin kuin muutkin näyttelyt ja koko museo olivat todellakin käymisen arvoisia.

Leijona ja elefantti puolestaan ovat valokuvaaja Nick Brandtin luomuksia. Brandtilla on ollut näyttely Fotografiskassa aiemmin, ja museokaupasta löytyi paljon näitä eläinaiheisia tuotteita. Vähällä olin jo ostaa kotiin elefanttijulisteen, mutta tyydyin lopulta postikortteihin.


Ihaninta on nyt -ajatus mielessä katettiin pöytään tortillaillallinen. Maljakossa on ruusuja, ja edessä koko elokuinen sunnuntai ilman aikatauluja ja etukäteissuunnitelmia. Ihanaa!
Nauttien,

2 kommenttia:

  1. Mukava hyvän mielen postaus sunnuntaiaamulle, kiitos Perla! Kiitos vinkistä Newtonin näyttelyn suhteen, pistetään syksyn menojen toivelistalle. Taidanpa kopioida tuon Ihaninta on nyt ajatuksen omallekin liitutalulle, joka juuri nyt loistaa tyhjyyttään. Iloista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava että voi jakaa hyvää mieltä! Newtonin näyttely on Fotografiskassa 29. syyskuuta saakka, sinne siis! Kivaa sunnuntain jatkoa!

      Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!