3.9.2013

Ihan(an) uutta parvekkeella

Voiko materia tehdä ihmisen onnelliseksi? No kyllä se vaan joskus voi! Tai ehkä ei materia itsessään, vaan sen mukanaan tuoma kauneus. Juuri nyt olen nimittäin superhappy meidän parvekkeen uusista kalusteista!

Parvekkeemme on isohko ja lasitettu, vähän kuin toinen olohuone. Parvekkeen toisessa päässä on divaani, josta olen kertonut tarkemmin postauksessa Lempipaikka: kotona.

Parvekkeen toisen päädyn ankea tuoli/pöytäryhmä puolestaan on kipeästi huutanut jonkinlaista muodonmuutosta. Erilaisia tuoli- ja pöytävaihtoehtoja on käyty läpi ja vaihtoehtoja mietitty. Etsimme myös kokovalkoisia terassituoleihin sopivia pehmusteita, joilla ilmeen olisi saanut muuttumaan aika paljon paremmaksi. Uskomatonta mutta totta, valkoisia pehmusteita emme onnistuneet löytämään!

Mutta kuulkaas, nyt on löytynyt parvekkeelle jotain sellaista, mitä en ehkä edes tiennyt etsiväni. Vaivihkaa rottinkituolit alkoivat ujuttautua ajatuksiini, ja kun törmäsin Ikean Storsele-lepotuoleihin, se oli menoa! Toki pienen harkinnan jälkeen, sillä en yleensä ryntää suinpäin ostoksille, mutta menoa kuitenkin.

Ja siinä ne nyt ovat. Harkitsen vakavasti muuttoa parvekkeelle, koska en malttaisi irrottaa silmiäni näistä kaunistuksista.

Yksi lampaantalja parvekkeelta löytyi jo valmiiksi, ja sille ostettin nyt kaveriksi toinen. Lisäksi mukaan tarttui pari Stockholm-tyynyä. Vuodenajan ja fiiliksen mukaan tuolien ilmettä on helppo muuttaa vilteillä, torkkupeitoilla ja tyynyillä.

Pöydän virkaa toimittaa ainakin toistaiseksi parvekkeella jo ennestään ollut, kukkakaupasta löytynyt vanha puulaatikko. Sen päälle piti tietysti heti tehdä asetelmia kotoa löytyvistä lasiesineistä ja tuikkulyhdyistä.
Tämän postauksen naputtelin Storsele-tuolissa istuen, syyskuun alun auringonpaisteesta nauttien ja maisemia ihaillen. Sisustaminen on ihanaa! Oletteko samaa mieltä? :)

Parvekkeella,

12 kommenttia:

 1. Hei nää on oikeasti niin hienot! :) Tahtoo kanssa, sopisivat meidänkin terassille mainiosti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin ostoksille! :) Storselet on oikeasti ehkä ihaninta, mitä olen Ikeasta ikinä löytänyt. :)

   Poista
 2. Oij, noi tuolit on ihanat :) Sopii kivasti parvekkeelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on nimenomaan ihanat. :) Onneksi maltettiin odottaa, että oikeanlaiset tuolit löytyivät. Kalusteiden uusimista kun on mietitty jo aika pitkään!

   Poista
 3. Olen , sisustaminen on mukavaa ja onneksi meillä on nämä vuodenajat:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, eri vuodenaikojen mukaan kun voi vaihdella sisustusta niin saa lisää ja perusteltuja syitä sisustaa. :D

   Poista
 4. Ihanan tunnelmallista. Just sen näköistä, että tuolla tarkenisi ja viihtyisi vielä vähän viileämpinäkin syyspäivinä vallan mainiosti. :) Ihanat kuosit tyynyissä ja toi selkeä ja ehjä värimaailma. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aada! Parvekkeella on myös lämpölamput, mutta niitä ei ole kyllä kovin useasti tullut käytettyä. Ehkä nyt tulee niillekin enemmän käyttöä, kun parvekkeella viihtyy entistä paremmin myös sisustuksen puolesta. :)

   Poista
 5. Aivan ihana kokonaisuus! Kauniit tuolit ja ihania yksityiskohtia. Varmasti vetää puoleensa pimeinä syysiltoina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuoleissa on myös hyvä istua, joten olivat kyllä varsin onnistunut hankinta. :)

   Poista
 6. Tuolit sopivat parvekkeelle aivan upeasti! Taljat on tuon tuolin kanssa ihan ehdoton pari!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, löytyi kyllä juuri sopivat tuolit parvekkeelle. :) Ja taljat on tosiaan kuin tehty näille tuoleille.

   Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!