25.9.2013

Syksy saapui parvekkeelle

Syksy on todellakin täällä, nyt jo ihan ilmojenkin eikä pelkästään kalenterin perusteella. Puin eilen ensimmäistä kertaa tänä syksynä takin päälleni! Tänään jouduin antamaan syksylle periksi myös kenkäosastolla ja vaihtamaan ballerinat saapikkaisiin. Kylmyys saapui kuin varkain kun ehti jo tottua lämpimän aurinkoisiin syyssäihin.
Pimeys ja kylmyys eivät ole minun juttujani, nautin enemmän auringosta ja lämmöstä. Niin kuin varmasti useimmat meistä. Toisaalta tiedän, että on olemassa vannoutuneita syysihmisiä, jotka suorastaan odottavat tätä kirpeän raikasta, uuden alun lupaavaa vuodenaikaa.

Ja kyllähän syksylläkin on puolensa. Kuten kynttilät ja viltit. Ja kodin laittaminen syysasuun!

Kotimme sisustus ei tosin kovin radikaalisti vaihtele vuodenaikojen mukaan, mutta yksityiskohdissa muutokset näkyvät. Pallovalot on jo viritelty, ja nyt on saatu syksyä myös istutuksiin. Etuterassilla sinnittelee vielä yksi mökiltä tuotu kesäkukka, mutta parvekkeella kesäkukat ovat vaihtuneet callunoihin. Valkoisiin ja punaisiin.


Valkoinen calluna rouhean harmaassa ruukussa. Näitä elämän pieniä iloja, joiden avulla osaa katsoa tätä pimeää ja kylmää vuodenaikaa lempein silmin.

Syystunnelmissa,

2 kommenttia:

  1. Ihana tunnelma noissa kuvissa. <3 Jotenkin tuli fiilis, että tahtoisin omallekin parvekkeelle tai ehkä jopa kotiinkin tuollaista rouheaa puuta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irina! Rouhea puupinta tuo kyllä sopivasti annosteltuna lämpöä ja luonnetta sisustukseen. :)

      Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!