13.9.2013

Keiju toteutti sisustushaaveet

Blogeissa kiertänyt sisustuskeiju tuli kylään myös meille. Haasteen heitti Heidi Vaaleansininen uni -blogista. Kiitos Heidi!

Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa. "Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!"

Alunperin keijun lähetti matkaan Modernisti Kodikas -blogin Kerttu. Kiitos myös Kertulle inspiroivasta haasteesta!

Ja sitten asiaan eli keijun kukkarolle. Sisustukseen hurahtanut löysi tietysti yhtä jos toista mukavaa hankittavaa. Silti oikeastaan yllätti, miten paljon kaikenlaista ihanaa 2500 eurolla saakaan. No, onhan se tietysti iso raha, joten kiitos vain keiju!Louis Poulsenin kaksi AJ-sarjan seinävalaisinta. Arne Jacobsenin suunnittelemasta AJ-valaisinsarjasta voisin huolia kotiimme useammankin valaisimen, mutta erityisesti tarvetta olisi nyt makuuhuoneessa.
Kuva täältä.

Saana ja Ollin Maailman synty -tyynynpäällinen.
Turkulaisen suunnittelijakaksikon ja muotoiluyrityksen hampputekstiilimalliston helmi.
Kuva täältä.

Kaunisteen Sokeri-tyynynpäällinen. Niin suloinen!
Kuva täältä.


Tom Dixonin Beat Light Fat -valaisin.
Tämä valaisin sopisi eteiskäytävään tai vaikka makuuhuoneeseenkin. Muutkin Beat Light -valaisimet ovat todella kauniita.
Kuva täältä.

Villeroy & Bochin New Wave -astiat. New Wave -kahviastiasto meiltä jo löytyy, ja keijun anteliaisuuden ansiosta voisin täydentää tätä kauniisti muotoiltua astiastoa muillakin osilla.
Kuva täältä.

Seventy Treen Circles-juliste. Jokin tämän printin väreissä ja muodoissa kiehtoo aivan valtavasti. Kotinsa Circles löytäisi olohuoneesta tai makuuhuoneesta.
Kuva täältä.

Secto Designin Secto 4200 -kattovalaisin. Tätä olemme havitelleet ruokapöydän yläpuolelle jo pidemmän aikaa. Pitäisiköhän vihdoin siirtyä havittelusta toteuttamiseen?
Kuva täältä.

H&M Homen pellavalakanat. Meille tuli ensimmäiset pellavalakanat keväällä, ja olen aivan myyty. Kaikki hehkutus, mitä pellavalakanoista on saanut lukea, pitää täysin paikkansa. Näitä H&M:n versioita olen nähnyt kehuttavan monessa blogissa, joten sisustuskeijun lahjoittamilla lopuilla rahoilla hankkisin pari tummanharmaata pellavapussilakanasettiä.
Kuva täältä.

................................

Haaveilu on ihanaa ja parasta on, että jotkut haaveet joskus toteutuvatkin! Veikkaanpa, etteivät nämä kaikki jää pelkiksi haaveiksi. Mitä ja milloin meille kotiutuu, jää nähtäväksi - stay tuned! :)

Sisustuskeiju on kiertänyt jo kovin ahkerasti. Jos joku haluaa vielä napata keijun mukaansa haaveiden sisustusmatkalle, ota toki koppi!

Ihanaista viikonloppua!
Haaveillen,

4 kommenttia:

 1. Haaveilu on niin kivaa -ja ilmaista ;) Mä olen ajatellut, että jos tarpeeksi kauan haaveilee jostakin, on se lopulta ostamisen arvoinen. Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hyvä periaate. Kun ei heti ryntää ostoksille niin ainakin tietää, että ihan oikeasti haluaa sitä mistä haaveilee. :) Ja kiitos, mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 2. Hienoja tuotteita ja sävyjä! Haaveilu on kivaa, ja toki vielä mukavampaa, jos jokin haave totetuukin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilu on sellaista mukavaa ikkunashoppailua. Tällaisen "haavekartan" tekeminen sai kyllä haluamaan näitä tuotteita entistä enemmän! :)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!