6.9.2013

Valoa venetsialaisten yössä

Viime viikonloppuna vietettiin mökillä pienimuotoisia venetsialaisia. Kynttilöitä sytyteltiin lyhtyihin ympäri mökin pihamaata, verannalle ja laiturille.

Loppukesän ja alkusyksyn mökkikäynneissä on aina paljon haikeutta. Menneen kesän ihanat hetket väreilevät mielessä, ja toiveissa väikkyvät jo seuraavan kesän vielä toteutumattomat muistot. Ilma oli vielä lämmin, mutta jokin järveltä puhaltelevassa tuulessa kertoi, että syksy on tulossa.


Kesämuistoissa,

4 kommenttia:

 1. Ihania, tunnelmallisia kuvia!! Ja tuo on niin totta, haikeus iskee syksyisin. Mutta onneksi tämä alkusyksy vaikuttaa upealta - toivottavasti jatkuu samanlaisena :) Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iltahämärässä loistavat kynttilät ja lyhdyt ovat kyllä taattu tunnelmanluoja. :) Mökillä kesän loppumisen haikeus oikein korostuu, mutta eiköhän me tästä syksystäkin selvitä - kynttilöiden ja vilttien voimalla. :) Kivaa sunnuntai-iltaa myös Verkarantaan!

   Poista
 2. Moikka Perla,
  mulla on sulle sisustusaiheinen haaste blogissani, käy kurkkaamassa!
  http://vaaleansininenuni.blogspot.fi/

  t.heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos Heidi! Haaveilu on kivaa, ja keijun anteliaalle kukkarolle olisi paljonkin käyttöä. :) Pistän tämän siis pikimmiten toteutukseen!

   Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!