11.10.2013

I see yellow

Onko tämä syksy ollut jotenkin erityisen kaunis vai olenko vain osannut katsoa sitä eri silmin? Ruskan värit ovat hehkuneet niin loistavina, että olen vähän väliä vain huokaillut tätä kauneutta.

Töistä kotiin tullessa reitti vie pitkin kujaa, jonka ylle kaartuvat vaahterat kaikessa keltaisuudessaan. Puut ovat myös varistaneet keltaisia timanttejaan tielle, ja hetken aikaa tuntuu siltä kuin kävelisi pitkin keltaista satumetsän holvikujaa. Olen monena päivänä hieman hidastanut kävelytahtia tässä kohtaa ja imenyt syksyn kauneutta sieluuni.

Tänään lopulta päätin myös tuoda hieman ruskan hehkua kotiimme. Käsilaukku yhdellä olalla keikkuen ja kauppakassia toisessa kädessä raahaten poimin vaahteranlehtiä kujanpientareelta mukaan. I see yellow!

Laitoin vaahteranlehtiä mökiltä löytyneeseen mustavalkoiseen maljakkoon, jonka toin talvisäilöön kotiin. Maljakko on Arabian tuotantoa, mummin peruja - ja ihana.

Toivottavasti tästä upeasta väriloistosta saadaan vielä nauttia hetken aikaa. Ja hei, se olisi taas viikonloppu. Mahtavaa. Nauttikaa elosta!

Keltaisin ajatuksin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!