2.10.2013

Kahvia ja muita mukavia

Joskus arki-illan piristykseksi ei tarvita kuin niitä pieniä arjen iloja. Kuten kahvia, uunituore sisustuslehti ja valkoisia kukkia.

Ihanaa keskiviikkoiltaa!

PS. Luettekos te Divaania tai muita sisustuslehtiä vai riittävätkö pelkät sisustusblogit? Itse olen blogien lisäksi kaikenlaisten lehtien suurkuluttaja. :)

Arjesta iloa etsien ja löytäen,

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä!
  Tykkään selata sisustuslehtiä, joskus ostan ja joskus lainaan myös kirjastosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustuslehdet on ihania. Ja tosiaan, kiitos meidän hienon kirjastolaitoksen ovat nuokin lehdet kaikkien ulottuvilla. :)

   Poista
 2. Divaanin tilasin tarjouksesta. Koti ja Keittiö on tainnut tulla lehden alusta asti, nyt olen miettinyt tilauksen lopettamista tai katkaisemista ainakin joksikin aikaa.

  Ulkolaisia lehtiä ostan jonkin verran, tosin nykyisin vähemmän kuin ennen, blogien lisäksi luen useita nettilehtiä. Välillä tulee miltei visuaalinen ähky...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleni tulee tällä hetkellä muutama lehti. Välillä olen miettinyt karsimista, mutta sitten huomaan kuitenkin aina ostavani irtonumeron kaupasta, joten tilaaminen on ihan perusteltua.

   Poista
 3. Glorian koti tulee tilattuna ja muut herkut nappaan aina lähikaupasta tarjouksen ja kannen perusteella koriini :) Eli siis kyllä - blogien lisäksi paperilehtien selailu on vain niin rentouttavaa ja inspiroivaa. Digiversiot kun ei anna kaikille jutuille niin paljon arvoa, mitä ne painettuna on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä, tykkään printtijournalismista vaikka täällä verkossakin tietysti paljon tulee pyörittyä. Ja vaikka monet blogit on todella ammattitaitoisesti tehtyjä, niin silti arvostan myös lehtien ammattitaitoa niin paljon, että mielelläni myös tilaan lehtiä. :)

   Poista
 4. Minä myös tykkään lehtien selailusta - paperin hypistelyä sormien välissä ei voita mikään! Yhtään lehteä en tosin tilaa, mutta niitä tulee kuitenkin ostettua kauppareissun kylkiäisenä joskus useampi viikossa: tänään juurikin Divaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, lisää paperilehtien ystäviä! :) Lehtiä lähtee täälläkin usein mukaan kauppareissulla, lehdet kun on vielä niin ovelasti sijoitettu siihen kassojen viereen. :)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!