16.10.2013

Keittiön välitilainspiraatiot

Keittiöremontti ei ole meillä ajankohtainen asia. Jos olisi, tietäisin heti ainakin muutaman harkitsemisen arvoisen välitilavaihtoehdon. Siis sellaisen, joka on osunut silmiini blogien ja sisustuslehtien kuvavirrassa ja jäänyt mieleen kummittelemaan.

Keräsin muutamia kuvia kauniista välitiloista - ja kauniitahan nämä keittiöt ovat muutenkin. Jos olisin nyt suunnittelemassa keittiöremonttia ja valitsemassa materiaaleja, päätyisin luultavasti ensimmäisten kuvien valkoiseen tiililadontaan. Se on mielestäni ihan huikean kaunis!

Myös tiiliseinän ja valkoisen yhdistelmä saa sydämeni läpättämään. Olen tosin lukenut tiiliseinästä välitilassa monenlaisia kokemuksia, sillä sen puhtaana pitäminen voi olla haasteellista. Ylläolevassa kuvassa ongelma eli haaste on ratkaistu suojalasilla.

Miltäs meidän oman keittiön välitila sitten näyttää? Tältähän se:


Keittiömme välitila on siis rosteria. Myös kodinkoneet ovat rosteriset, joten välitila on harmoniassa niiden kanssa. Rosterinen välitila on myös hyvin helppo pitää puhtaana.

Keittiö on meitä edeltävien asujien valitsema. Jos meille nyt siis tulisi uusi keittiö, valitsisin kenties jonkin ylläolevista vaihtoehdoista välitilaan. Summa summarum, nykyiseenkin olen ihan tyytyväinen, mutta ainahan sitä saa haaveilla ja inspiroitua! :)

Inspiroivaa loppuviikkoa! Ja mukavaa, että mukaan on taas tullut muutama uusi lukija, tervetuloa valkamaan!


Nyt unille,

6 kommenttia:

 1. Minua miellyttää eniten lasin ja sen alla olevan tapetin yhdistelmä. Myös tuo punatiili voisi olla kaikessa erikoisuudessaan aika makee vaihtoehto. Meilläkään tämä välitila-asia ei ole ajankohtainen, mutta pitipä silti tulla tänne ispiroitumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapettivaihtoehtokin on ihana. Nää kaikki on, kuten myös ne monet joista en nyt laittanut tähän kuvia. :) Jos olisi oikeasti se keittiöremontti käsillä, niin valinnanvaikeus tulisi eteen!

   Poista
 2. Pidän myös todella paljon tuosta tiililadonnasta mutta omaan keittiööni sitä en haluaisi. Meillä on uudessa talossa lasten kylpyhuoneessa vastaavat seinät ja ne on aivan ihanat. Keittöstä tykkään superpelkistettynä ja modernina joten välitila meillä olisi ehdottomasti peili tai valkoinen lasi (josta mies ei tosin pidä).

  Tiili lasin takana on tosi magee mutta tarvitsee muutenkin ympärilleen tyylin joka tukee ratkaisua.

  Nykyinen keittiö on sellainen että menettelee mutta jossain vaiheessa kun se rempataan niin tulee kyllä ihan erilaiseksi. Välitilassa on tiskialtallastason takana rosteri ja muualla laatat. Rosteri on ok (mies ei tykää :D) mutta en yhtään pidä niistä laatoista ja keittiö on mielestäni liian tumma, Vanhassa asunnossamme olen keittiön suunnitellut itse ja siellä on välitilassa peili.... ja minulla ikävä tätä vanhaa kkeittiötämme lähes joka päivä vaikka en muuten asuntoon kaipaakaan :)
  Tässä muutama kuva jos joku haluaa katsoa sellaista ratkaisua:
  http://a-nanan.blogspot.fi/2011/03/marjalle-keittio.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, peiliä näkee harvemmin, tuohan on tosi hieno ratkaisu myös! Mukavasti avartaa tilaa. :)

   Kivoja vaihtoehtoja on niin paljon että aina ei ole itsekään ihan varma mitä haluaisi. :D Välillä juuri tuo superpelkistetty miellyttää, joskus taas rouheus tiiliseinineen. Mutta kun asia ei ole nyt ajankohtainen niin elelen tyytyväisenä rosterin kanssa. :)

   Poista
 3. Löysin blogiisi tuolta Sisustusunelmia-blogin listauksesta, ja hyvä että löysin, ihanalta vaikuttaa!
  Meillä on juuri laitettu keittiö uusiksi ja tuollainen valkoinen tiililadottu laatta. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Kiva kun löysit tänne, tervetuloa! :)
   Oi, pitääkin tulla kurkkimaan löytyykö blogistasi keittiökuvia! Tuollainen tiililadonta on todellakin valtavan kaunis.

   Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!