31.10.2013

Siivouspäivän sisustusta

Vanha kunnon sisustamisen kikkakolmonen sanoo, että helppo tapa sisustaa on siivota ja karsia. Ja se on kyllä taivahan totta!

Tässä yhtenä iltana aloimme kuin sanattomasta sopimuksesta suorittaa pientä iltasiivousta. Viikonloppureissun jäljiltä nurkkiin lojumaan jääneet puoliksi puretut matkalaukut purettiin loppuun. Tasoilla ajelehtivaa irtosälää ja lehtiä siivottiin näkymättömiin. Ei mikään suursiivous, mutta sellaista pientä puunausta, jolla yleisilmeen sai helposti siistimmäksi ja levollisemmaksi.

Lopuksi heitin sohvan päälle valkoisen viltin ja vuorasin sohvapäädyn tyynyillä. Jakkaralle varasin pari valloittavaa sisustuskirjaa, joita olisi ihana selailla siistissä kodissa tyynykasan keskelle uppoutuen.

Mikä houkutteleva ajatus - ja ajatuksesi se tällä kertaa myös jäi. Kuvat ehdin napata, mutta tyynyihin ja kirjoihin en loppujen lopuksi ehtinyt uppoutua. Arki - mikä katala (teko)syy olla ehtimättä tehdä itselle mieluisia asioita. Ehkä sitten viikonloppuna!
Olemme pyrkineet siihen, että pitäisimme siivouspäivän torstaisin. Tällöin viikonloppu jää vapaaksi mukavammille puuhille. Noh, ainahan tämä ei toteudu, koska arki, kiire ja niin edelleen. Usein sitä tuleekin siivottua silloin kun aikaa on ja/tai kun kodin yleisilme sitä vaatii.

Mites teillä muilla? Onko teillä vakiosiivouspäivää ja jos on, niin mikä viikonpäivä?

Ja tosiaan, tänäänkin on torstai, mutta mies katsoo telkkaria ja minä kirjoitan blogia. Kumpikaan ei siivoa. Jatkamme siis pyrkimyksiä. ;)

Kohti marraskuuta,

4 kommenttia:

 1. Hei! Tulin tutustumaan blogiisi ja heitän haasteella! :) http://kotivalossa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että löysit tänne, tervetuloa! Ja kiitos haasteesta, laitan piakkoin toteutukseen. :)

   Poista
 2. Meillä siivouspäivä ajoittuu lauantaille. Myös meidän blogista löytyy sinulle haaste :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi haasteesta! Ja ihanaa viikonloppua myös sinne! :)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!